У звільненій Катеринівці знайшли документи терориста “Дохлого”

 

У зайнятому українськими військовими під контроль селі Катеринівка Луганської області, ймовірно, жив командир бойовиків “ЛНР”, які контролюють Первомайськ. Бійці ЗСУ знайшли його посвічення.

Про це повідомив кореспондент ТСН Андрій Цаплієнко, якого цитує УНІАН.

“В одному з будинків жив командир бойовиків. Позивний “Дохлий”. Чи живий зараз “Дохлий”, достеменно невідомо. Посвідчення знайшли військові”, – написав він, оприлюднивши фото.

Також Цаплієнко “вражений тим, що Катеринівка – дуже проукраїнське село”.

“Я дуже щасливий. Катеринівка наша. П’яте село за два місяці українські військові повернули Україні.
Я був тут майже рік тому. Тоді це була небезпечна “сіра зона” і на вулиці можна було побачити бойовиків. Попри це, на одному з будинків гордо і зворушливо висів український прапор. Люди говорили українською і благали повернути їх на батьківщину. І ось цей день настав. Наших військових зустрічали надзвичайно тепло. Просили відкрити блокпости і запустити хоча б автобус до “великої” України”, – написав військовий кореспондент у “Фейсбуці“.

“Катеринівка вдома. Заради таких сіл, повірте мені, треба звільняти Донбас. Попереду окупований Первомайськ”, – додав він.

Як інформувала “Новинарня“, про зайняття Катеринівки в Попаснянському районі військовими ЗСУ стало відомо 2 лютого.

Читайте також:
ЗСУ показали фото з узятого під контроль села Новоолександрівка

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна