СБУ затримала підозрюваного у замаху на вбивство військових кур’єрів

 

Співробітники Служби безпеки України затримали у Дніпрі місцевого мешканця, якого підозрюють у збройному нападі та замаху на вбивство військовослужбовців Головного управління урядового фельд’єгерського зв’язку Держспецзв’язку.

Як передає “Новинарня“, про це інформує Служба безпеки України.

Восени у потязі Київ – Запоріжжя чоловік зі зброєю намагався вкрасти таємну кореспонденцію, яку перевозили фельд’єгери. Після невдалої спроби нападу, чоловік утік до Росії, де переховувався протягом кількох місяців.

Правоохоронці встановили, що згодом зловмисник повернувся до рідного міста. Під час затримання він чинив збройний опір співробітникам СБУ. Під час обшуків вдома у нападника правоохоронці знайшли зброю, з якою він нападав на фельд’єгерів та підроблений паспорт громадянина України. Наразі його доставили до органів досудового розслідування для обрання запобіжного заходу.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна