Нова зустріч Порошенка і Трампа відбудеться в Давосі

 

У рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі, який пройде 23-26 січня, запланована зустріч Петра Порошенка з президентом США Дональдом Трампом.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін в ефірі одного з українських телеканалів, повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

“Звичайно, президент буде розмовляти з Трампом”, – сказав він, зауваживши, що йдеться про двосторонню зустріч, а не про переговори в загальному форматі.

“Звичайно, вони будуть розмовляти як два президенти. Який сенс обговорювати питання, і дуже чутливі питання, в форматі якомусь дуже загальному?» – додав глава МЗС.

Як інформувала “Новинарня“, попередня зустріч Порошенка і Трампа пройшла 21 вересня 2017 року на полях 72-ї сесії Генасамблеї ООН в Нью-Йорку.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна