Вертеп, кульки і віршик про москаля: 10-та бригада оригінально святкує Різдво на передовій. ВІДЕО

 

Неподалік лінії бойового зіткнення на Луганщині до військовослужбовців 10-ї гірсько-штурмової бригади ЗСУ завітав різдвяний вертеп.

Товариші по службі прийшли із різдвяною звіздою привітати бойових побратимів, які щоденно несуть бойову службу на передових позиціях в районі АТО, передає “Новинарня” з посиланням на мобільну прес-групу ОТУ “Луганськ”.

“Ми прийшли в гості до своїх товаришів та співали їм наші традиційні колядки, щоб кожний зміг пригадати свою домівку, свою родину. Наші традиції підтримують нас, особливо тут, у нелегкі моменти служби”, – розповів лейтенант медичної служби Володимир.

Місце дислокації військові прикрасили жовтими й блакитними повітряними кульками.

“Щиро вдячні товаришам за приємні, хвилюючі та радісні хвилини. Це нам дуже потрібно, це підтримує та надає сил”, – діляться враженнями військові.

Десята окрема гірсько-штурмова бригада (пункт постійної дислокації – місто Коломия Івано-Франківської області) раніше оприлюднила на своїй сторінці у “Фейсбуці” два святкові ролики з нагоди Різдва.

Перше відео – із традиційними привітаннями:

Другий – із жартівливим відео з кадрами життя “фахівців з ландшафтного дизайну” на передовій та з відомим гумористичним віршиком, з якого різні бійці декламують по кілька слів (з 2-ї хвилини відео):

Отак подивишся здаля
на москаля
– неначе й справді він людина.
Стоїть собі, як сиротина,
очима – блим, губами-плям!
І десь трапляється хвилина,
неначе й справді його жаль…
А ближче підійдеш – скотина!

Як відомо, 10 огшбр тримає оборону в Попаснянському районі Луганської області.

Читайте також:
“Народився Бог на санях”: українські органи влади “заколядували”
у Твіттері – кожен по рядку

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна