Саакашвілі програв суду щодо свого додаткового захисту

 

Окружний адміністративний суд Києва відмовив лідеру “Руху нових сил” Михеїлу Саакашвілі в задоволенні позову проти управління Державної міграційної служби України у Київській області про скасування відмови в оформленні документів для вирішення питання про визнання політика особою, яка потребує додаткового захисту.

Як передає УНІАН, на засіданні ОАСК 3 січня суддя Тетяна Скочок оголосила вступну та резолютивну частини судового рішення.

“Окружний адмінсуд Києва, розглянувши адміністративну справу за позовом Михеїла Саакашвілі до управління Державної міграційної служби України у Київській області про визнання протиправним та скасування рішення від 1 листопада 2017 року, вирішив у задоволенні позовних вимог Саакашвілі до Управління ДМС у Київській області відмовити повністю. Рішення може бути оскаржене до суду апеляційної інстанції”, – сказано в ухвалі суду, яку зачитала Скочок.

Як відомо, управління ДМС у Київській області 1 листопада 2017 року відмовило Саакашілі в оформленні документів для вирішення питання про визнання особою, яка потребує додаткового захисту.
У липні президент Порошенко скасував українське громадянство Саакашвілі.

Читайте також:
Суд на Львівщині засудив Саакашвілі за незаконний перетин кордону

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна