Поліція бачить зрушення у справі Ноздровської. Дочка має підозри

 

Очільник поліції Київської області Дмитро Ценов заявив, що в  розслідуванні вбивства правозахисниці Ірини Ноздровської є деякі зрушення.
Про це він сказав журналістам 2 січня після зустрічі зі сформованою на мітингу ініціативною групою активістів, які вимагають знайти вбивць жінки.

“Є вже деякі зрушення, якими ми займаємося… Встановили останні години життя Ірини. Деякі нюанси ще не встановлені, думаю, за завтрашній день опрацюємо”, – цитує Ценова ТСН.

Згідно з експертизою, смерть Ноздровської настала за дві-три доби до того , як знайшли тіло.

“Є тілесні пошкодження, поранення колючим предметом”, – додав Ценов.

Раніше 18-річна донька Ірини Ноздровської Настя висловила підозру, хто міг вбити її маму.

“Це може бути помста. Її тримали, а потім вени перерізали і скинули в річку. Вони хотіли, щоб вона підписала документи, що не має до них ніяких претензій”, – припускає Анастасія Ноздровська.

Вона каже, що один із тих, хто погрожував її родині, – їхній сусід у селі Лемидів Вишгородського району. “Від нього погрози надходили постійно. Це, виходить, наш сусід. Він сидів у в’язниці. Він погрожує моїм батькам, бо його друг – Росошанський”, – каже дівчина.

У справі про вбивство Ноздровської допитано близько 50 осіб, в тому числі її екс-наречений, передає ТСН.

Як повідомляла “Новинарня“, юрист Ірина Сергіївна Ноздровська, 27.01.1979 р.н., зникла 29 грудня. 1 січня її тіло знайшли в річці Кізка біля села Демидів Вишгородського району Київської області, де Ірина мешкала.
На тілі з одягу був тільки бюстгальтер, на шиї – колото-різані рани.

29 грудня зв’язок із жінкою зник у селі Старі Петрівці.

У Демидові 30 вересня 2015 року сталася ДТП: Дмитро Россошанський, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння, на своїй машині збив на смерть односільчанку, 26-річну Світлану Сапатинську, сестру Ноздровської.
Дядько винуватця ДТП на той момент був головою Вишгородського районного суду.
Після двох років судових розглядів суд в Обухові засудив Россошанського до семи років позбавлення волі.
Юрист Ірина Ноздровська вела справу своєї сестри в суді.

27 грудня Апеляційний суд Київської області відправив справу до суду першої інстанції і продовжив Россошанському арешт на 60 діб.
Про це Ноздровська писала у “Фейсбуці”, вітаючи рішення суду, який не погодився амністувати винуватця ДТП.

За даними журналіста Володимира Тимофійчука, Ноздровській часто погрожували друзі та родичі винуватця ДТП, із цього приводу було відкрито кілька кримінальних проваджень.

У Ірини Ноздровської залишилася дочка й літня матір.

Читайте також:
Причетним до вбивства Ноздровської пригрозили “санкціями Магнітського”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна