В авіакатастрофі в Австралії загинув британський мільйонер із родиною

 

В Австралії в авіакастрофі загинув генеральний директор найбільшої у світі кейтерингової компанії Compass Group Річард Казінс і його рідні.

За повідомленням Sydney Morning Herald, одномоторний літак DHC-2 Beaver впав у річку Гоксбері на північ від Сіднея 31 грудня. Загинули всі шестеро осіб, які перебували на борту – пілот і п’ять пасажирів.

У компанії Compass Group підтвердили смерть 58-річного британського мільйонера Річарда Казінса і чотирьох його близьких родичів. Загинули сини Казінса Едвард (23 роки) і Вільям (25), наречена Емма Боуден (48) та її донька Гізер (11).
Ще однією жертвою авіакатастрофи став 44-річний пілот Гарет Морган.

Британська Compass Group – найбільша у світі компанія в галузі корпоративного харчування. Компанія працює в 50 країнах та обслуговує близько 4 млрд осіб щорічно.

Читайте також:
У Канаді – дві авіакатастрофи за добу, четверо загиблих

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна