Мер-сепаратист Слєпцов сховався в автобусі, щоб не їхати за обміном в “ДНР”

 

Утримуваний на українській стороні екс-мер Торецька Володимир Слєпцов, якого мали передати “ДНР” в рамках обміну, сховався в автобусі та передумав повертатися.
Про це з місця подій повідомила кореспондент “Громадського”.

Уже поблизу місця, де відбувався процес обміну, Слєпцов передумав йти на обмін та заховався в автобусі журналістів. Коли обмін завершився і журналісти поїхали назад, Слєпцов був разом з ними.

Як відомо, Слєпцову у серпні 2016 року вручили повідомлення про підозру в посяганні на територіальну цілісність України та участі у терористичній організації.
За даними прокуратури, підозрюваний посадовець 15 квітня 2014 року головував на засіданні сесії міської ради та вносив до порядку денного питання щодо призначення незаконного референдуму у Торецьку.

14 грудня 2017 року Слєпцову скасували запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, що потрібно було для обміну.

Як повідомив журналіст Денис Казанський, із 306 осіб, планованих на обмін в ОРДЛО, 27 грудня переїхали за лінію розмежування лише 237.


Читайте також
:
Усе про великий обмін полоненими 27 грудня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна