У Дніпрі поліцейську біля помешкання підірвали бомбою з цвяхами

 

У Дніпрі вранці 24 грудня стався вибух на сходовому майданчику 9-поверхівки, внаслдіок якого постраждала співробітниця поліції.

Інцидент стався близько 5:30 ранку в багатоквартирному будинку на вулиці Данила Галицького.

Як повідомляє місцеве видання “Інформатор“, за попередньою інформацією, причиною вибуху став саморобний вибуховий пристрій, начинений цвяхами й іншими дрібними деталями.

Жінка, яка є співробітницею поліції, вранці заходила у свою квартиру, і в цей час спрацювала вибухівка, закладена під дверима. В результаті вибуху поліцейська отримала осколкові поранення по всьому тілу. Вибуховою хвилею в під’їзді вибило вікна. Постраждалу забрала швидка.

“За фактом вибуху невстановленого предмету, від якого постраждала працівниця поліції, проводяться невідкладні слідчі дії.
Відомості за даним фактом внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця)”, – повідомили в прес-службі ГУ НП Дніпропетровщини.

Читайте також:
На Дніпропетровщині через вибух біля будинку загинули 2 людини

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна