На Рокитнянщині поховали бійця 58 омбр, який загинув під Новотошківкою: Іван Сорокодзюба

Фото: РРДА

У п’ятницю, 22 грудня, в райцентрі Рокитне на Київщині поховали воїна АТО, який загинув 19 грудня в Луганській області.

Сорокодзюба Іван Михайлович, позивний “Ваха”, 15 грудня 1976 року народження, був старшим стрільцем у 2-й мотопіхотній роті військової частини А4427 (13 омпб “Чернігів-1” 58-ї окремої мотопіхотної бригади).
Став до лав Збройних сил України, підписавши контракт, у лютому місяці 2017 року.

Причиною загибелі Івана Сорокодзюби стало вогнепальне уламкове поранення грудної клітки, яке він отримав біля села Новотошківка Попаснянсього району. Того дня позиції батальйону обстріляли з мінометів та СПГ-9.

“Віддати йому шану та провести в останню путь прийшла чимала кількість людей: керівництво району, родичі, близькі, знайомі, військовослужбовці, учасники АТО та бойові побратими.
Залпи салюту пролунали на честь нашого відважного земляка. Настоятель Свято-Троїцького храму Української православної церкви Михайло Каліка провів поминальну панахиду”, – йдеться в повідомленні Рокитнянської РДА.

Героя похвали на центральному кладовищі смт Рокитне.

Нагадаємо, з початку грудня внаслідок бойових дій загинуло вже 22 бійці ЗС України.

Читайте також:
Під Новоселівкою загинув Олексій Оріховський із Сумщини.
21-ша втрата сил АТО в грудні

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна