Під Авдіївкою десантники 25 опдбр “виховують” ворогів українськими піснями з динаміків

 

“Безкоштовні мовні курси” проводять українські десантники для супротивника на позиціях в районі Авдіївки. Засіб впливу – українські пісні з динаміків.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться в сюжеті Військового телебачення України.

Під Авдіївкою на Донеччині, де “сіра зона” завширшки з сотню метрів, бійці 25-ї повітряно-десантної бригади починають день о 6:00 ранку із трьох гучних ротацій національного гімну “Ще не вмерла України ні слава, ні воля”. Далі йдуть патріотичні пісні, композиції про героїв АТО, “Україна” Тараса Петриненка тощо.

“Вони вже, мабуть, слухають це з рукою на серці. Хоч росіяни, хоч сепаратисти мають вчити гімн України”, – жартує один із бійців.

“Тут близько. Ми їм гукаємо – “звикайте, вам знадобиться, кінець війни вже скоро”, – додає інший десантник.

Військові розповідають, що ввечері вмикають записи по-другому колу. А коли “сепарам” набридає, вони починають обстрілювати позиції ЗСУ.
На це десантники відповідають “калібром, не забороненим Мінськими угодами”.

“«Учні» засвоювати матеріал не хочуть та, інколи, брикаються. Однак після відповідної «виховної роботи» замовкають і продовжують старанно вивчати матеріал”, – ідеться в дописі на YouTube-каналі ВТУ.

Читайте також:
Марне радіоперехоплення: окупанти на Донбасі не розуміють української

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна