Двоє бійців ЗСУ, яких вважали загиблими після зіткнення біля Кримського, повернулися до своїх позицій, – штаб

 

Добрі новини з району проведення АТО. Двоє військовослужбовців Збройних сил України, які вважалися загиблими в бойовому зіткненні з ворогом біля Кримського, що сталося 23 листопада, завдяки власному бойовому досвіду і навченості вийшли з-під обстрілів і повернулися до своїх підрозділів.
Про це вранці 25 листопада повідомляє прес-центр штабу операції.

Нагадаємо, джерела сепаратистів називають інше місце боєзіткнення – район сіл Жолобок і Сентянівка, що південніше Бахмутської траси.

Тепер щодо оперативної обстановки у районі проведення АТО за 24 листопада.

На Луганському напрямку із настанням сутінок російсько-окупаційні війська грубо порушували Мінські домовленості на Світлодарській дузі. Під вогонь зі 120-мм мінометів потрапили опорні пункти ЗСУ неподалік Новолуганського. Також незаконні збройні формування неодноразово обстрілювали із мінометів, гранатометів, озброєння БМП та стрілецької зброї оборонців смт Луганське. Декілька разів противник відкривав вогонь по українських воїнах, котрі тримають оборону поблизу Лозового.

На Донецькому напрямку російські найманці із 82-мм мінометів обстрілювали оборонців села Піски, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – захисників Авдіївки і шахти “Бутівка”, а з гранатометів і озброєння БМП – підступи до Березового.

Загалом, за минулу добу, по усій лінії зіткнення зафіксовано 17 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів. Більше ніж у половині випадків військовослужбовці ЗС України давали противнику адекватну відповідь.

Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських воїнів за минулу добу немає.

Читайте також про втрати 23.11:
Міноборони: інформація про число загиблих під Кримським є попередньою. ПОДРОБИЦІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна