Сенатори США закликають Трампа надати Україні зброю

 

Американський сенатор, член комітету з питань збройних сил Джеймс Інгофф надіслав листа президентові Дональду Трампу із закликом узгодити надання Україні оборонних летальних озброєнь.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби посольства України в США.

Інгофф підкреслив, що його лист відображає підтримку 27 сенаторів, які на початку року закликали президента Трампа розширити обсяги оборонної допомоги Україні.

“Триваюча агресія Росії і її постійна відмова поважати територіальну цілісність України вимагає від нас – тих, хто поважає правовий порядок, сильної відповіді. І ця відповідь має бути в наданні летального озброєння в рамках підтримки України”, – йдеться в листі.

Як інформувала “Новинарня“, 16 листопада Сенат США ухвалив оборонний бюджет на 2018 рік, що передбачає $350 млн. військової допомоги Україні. Документ передано на підпис президенту Трампу.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна