Поліція порушила справу щодо детектива НАБУ, якого закрила вдома свекруха голови НАЗК Корчак

 

Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом незаконного порушенням недоторканності житла з боку співробітника Національного антикорупційного бюро України.
Про це повідомила прес-служба столичної поліції.

“У Святошинське управління поліції Києва звернулася із заявою киянка й повідомила, що 10 листопада близько 18:00 працівник НАБУ незаконно проник в її квартиру”, – йдеться в повідомленні.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 162 Кримінального кодексу України (порушення недоторканності житла).

Імені заявниці і співробітника НАБУ в поліції не назвали, однак відомо, що ввечері 10 листопада свекруха керівника Нацагентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак – Надія Іванівна – зачинила у квартирі детектива НАБУ, коли той приніс їй повістку.
Корчак заявила, що детектив взяв пояснення у її свекрухи незаконно, і жінка звернулася в поліцію за вказівкою голови НАЗК.
Справа стосується нового авто Skoda Octavia A7, яку Наталія Корчак не вказала в декларації. 10 листопада НАБУ допитало її про незадеклароване авто й паркомісце.

Читайте більше про цей конфлікт:
Свекруха голови НАЗК за порадою Корчак закрила в себе вдома детектива НАБУ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна