ВРП звільнила ще одну суддю, яка відбирала права в автомайданівців

 

Вища рада правосуддя звільнила суддю Шевченківського райсуду Києва Людмилу Козятник за безпідставне переслідування активістів “Автомайдану” під час Революції гідності 2013-2014 років.

Про це повідомив адвокат “Автомайдану” Роман Маселко.

“Вона у часи Майдану забрала права у Ніни Зеніч за поїздку до Межигір’я, незважаючи на сімох свідків і те, що Ніна навіть не їхала там, де її начебто “зупиняли”, – написав Маселко у “Фейбуці”.

Незважаючи на те, що захист просив Козятник не відбирати права в Зеніч, оскільки їй потрібно возити дитину-інваліда до лікарів, на суддю це не справило жодного враження, нагадав Маселко.

“Вказівку [влади] вона виконала на 100% – забрала права у Ніни та ще трьох осіб на шість місяців”, – зазначив адвокат “Автомайдану”.

Він нагадав, що на цей момент за переслідування активістів “Автомайдану” на лаві підсудних перебувають майже 80 ДАІшників, звільнено понад 34 суддів.

“Це лише 10%, але ми не зупиняємось”, – зауважив адвокат.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна