Усіх “уклоністів”, затриманих у Jugendhub, відпустили

 

Усіх молодиків, затриманих 28 жовтня в київському нічному клубі Jugendhub , відпустили з військкомату.

Про це повідомив адвокат Роман Стоічев, передає “Громадське.ua”.

“Ми наразі готуємося до оскарження незаконних дій щодо хлопців, які були затримані, щоб обставини їх незаконного затримання та позбавлення свободи були встановлені та їх права були відновлені. У правовій державі не може панувати беззаконня. Сподіваємося, що суд дасть належну оцінку діям правоохоронців та працівників військкомату”, – сказав захисник.

Як відомо, в ніч на 28 жовтня поліція влаштувала облаву в клубі Jugendhub, де проходив музичний захід, та затримала відвідувачів, доправивши їх до відділку поліції та військкомату.
Відвідувачів били, обшукували та забирали особисті речі. При цьому силовики не пред’явили документів.

У столичному главку поліції заявили, що під час обшуку у Jugendhub затримали 17 осіб, у яких вилучили наркотичні засоби, а також виявлено 32 особи, що ухиляються від призову на строкову службу.
При цьому правоохоронці задокументували лиша п’ять фактів зберігання наркотичних засобів у відвідувачів закладу.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна