Затриманих сумських прикордонників перевезли в СІЗО Лефортово

 

Двох українських прикордонників, викрадених на кордоні з РФ у Сумській області, доставили до Москви в СІЗО “Лефортово”.
Про це УНІАН повідомило джерело, ознайомлене із ситуацією.

“Хлопців доставили до Москви, до СІЗО “Лефортово”. Нікого до них не пускають, кажуть, що триває слідство”, – сказав співрозмовник агентства.

Як повідомляла “Новинарня“, Державна прикордонна служба України заявила про зникнення 3 жовтня двох військовослужбовців під час моніторингу кордону в Сумській області. У Росії заявили про їх затримання нібито на території РФ.

Прокуратура Сумської області порушила кримінальне провадження за фактом зникнення прикордонників.

ФСБ РФ звинуватила викрадених під Брянськом українських прикордонників у нібито незаконному перетині кордону. «Затриманим 3 жовтня за порушення кордону військовослужбовцям Державної прикордонної служби України в рамках раніше порушеної за статтею «Незаконний перетин державного кордону РФ» справи пред’явлено звинувачення», – заявили в ФСБ, їх арештували на два місяці.

Читайте також:
ФСБ РФ показала відео із затриманими українськими прикордонниками і назвала імена

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна