У Броварах “Епіцентр” вперто не прибирає з продажу іграшкові машини ЗС Росії. ФОТО

 

У дитячому відділі магазину “Епіцентр” у Броварах продають моделі машин збройних сил країни-агресора – Росії – з відповідною символікою та не реагують на скарги городян з цього приводу.
Як передає “Новинарня“, про це 22 жовтня розповіла Тетяна Стащук, мешканка міста Бровари Київської області.

За її словами, техніку армії та інших силових структур РФ можна вільно придбати в гіпермаркеті “Епіцентр”.

“На четвертому році війни, на жаль, ще не всі зрозуміли З КИМ воює Україна. Саме таке враження склалося, коли побачили у відділі дитячих товарів магазину “піцентр” в Броварах іграшки — моделі машин “вооруженные силы” та із символікою ворожої держави”, – написала Таня Стащук у “Фейсбуці”.




Вона зазначила, що зверталася до продавців торговельного центру із зауваженнями, але ті не реагували.

“[Ми] думали, може, [працівники магазину] помилково не помітили. Показали продавцю у відділі. Він чемно подякував і забрав “іграшку”. А через тиждень таких було на полиці вже з десяток!
Знову звернулись до продавців, і отримали відповідь, що вони НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ за товар. Запитую, чи то вони викладають товар на полиці і чи бачили, ЩО вони туди виклали? Звернулись до адміністратора. Відповідь та сама: “За товар не відповідаємо, в продажу те, що прислали”.
Окей. Кличте когось, хто хоч за що-небудь тут відповідає! Бо здоровезний супермаркет, а головного не знайдеш. Кличуть чергового. Він… Здогадались? Теж не відповідає. Але обіцяє, що спробує розібратись, просить не писати поки скаргу”, – розповіла броварчанка.

Стащук обіцяла перевірити наявність іграшок у вигляді російської військової техніки за тиждень, “і тоді писати вже не в книгу скарг”.

Однак і за цей час іграшкові машини ЗС РФ із продажу не усунули.

Як видно з оприлюднених фото, машинки серії “Технопарк” виготовлені китайською фірмою Classic Toys International LTD та зображають тентовані вантажівки марок “Урал”, ГАЗ-66 та ін., що представляють збройні сили РФ, російські спецназ та ОМОН.

Вартість однієї іграшки в диспенсері – 65 грн.

Цінники датовані 13 жовтня (переддень Дня захисника України), продавець – “Епік – товари для дітей”.

ОНОВЛЕНО. Уранці 23 жовтня іграшки з символікою армії РФ прибрали з полиць броварського “Епіцентру”, повідомила “Трибуна Бровари”.

Як відомо, власником мережі гіпермаркетів “Епіцентр” є Олександр Герега – позафракційний народний депутат, колишній член Партії регіонів.

Торговий центр “Епіцентр” у Броварах по вул. Київська, 253 відкрився 30 серпня 2014 року – у день Іловайського котла.

Читайте також:
У Броварах влада вітає українців мапою України без Криму й Донбасу. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.