Нічна стрілянина в Києві: поранено жінку

 

Правоохоронці розслідують обставини стрілянини в Подільському районі Києва, внаслідок якої було поранено жінку.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Києва, в ніч на 8 жовтня до чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий стріляв у жінку. Правоохоронці встановили, що на перехресті проспекту Правди та вулиці Вишгородської виник конфлікт між громадянами та невідомим чоловіком. Чоловік витягнув “предмет схожий на пістолет” та зробив постріл “у бік ноги жінки”.

На місці події правоохоронці вилучили одну гільзу, яку направили на експертизу.

Відомості за фактом стрілянини внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

“Київ оперативний” уточнив обставини пригоди: “Ніч, близько 00:30, перехрестя вулиці Вишгородської та проспекту Правди. Пара переходить вулицю. По пішохідному переходу, все як має бути. Мабуть, десь відпочивали, трохи випили алкоголю і йшли додому. Настрій піднесений, а тому голосно сміялися та балакали між собою.
Повз них проходив чолов’яга, якому здалося, що парочка сміється з нього… Нападник не хотів нічого слухати і наніс декілька ударів в обличчя чоловіку, а жінці вистрелив у ногу з невідомої зброї, попередньо травматичний пістолет.
Куля пройшла через черевик та серйозно пошкодила жінці пальці ніг.
Після нападу чоловік втік у невідомому напрямку. Ніяких прикмет пара не надала (як звичайно «весь в чорному»), тому його навряд знайдуть”.

За повідомленням з поліції, правоохоронці встановлюють особу правопорушника. За скоєне йому загрожує позбавлення волі до семи років.

У поліції зауважили, що у жінки незначні поранення ноги. Потерпіла відмовилась від госпіталізації і написання заяви.

Читайте також:
Розбій у Києві: двоє зловмисників стріляли в підприємця при спробі пограбувати

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна