У Росії поїзд розтрощив на переїзді автобус із Казахстану, 16 загиблих

 

16 осіб, в тому числі одна дитина, загинули в аварії за участю поїзда і пасажирського автобуса в Росії, у Петушинському районі Володимирської області.

Такі уточнені дані катастрофи повідомив СК РФ, передає РІА “Новости”.

За версією слідства, в ніч на 6 жовтня на залізничному переїзді поблизу станції Покровка сталося зіткнення автобуса і поїзда сполученням Санкт-Петербург – Нижній Новгород. В автобусі перебували 55 громадян Узбекистану та два водії, громадяни Казахстану.

“За попередніми даними загинуло 16 осіб, в тому числі 1 дитина. Решта пасажирів, у числі яких неповнолітні, з різними травмами доставлені в лікарні. Кількість загиблих і постраждалих уточнюється”, – йдеться в повідомленні СК.

За даними глави міської адміністрації В’ячеслава Аракелова, пасажирський автобус прямував з Казахстану до Москви.

Як пише РБК, зіткнення сталося після того, як автобус, перетинаючи залізничний переїзд, заглух на коліях.

За версією обласного управління МВС по регіону, зіткнення сталося через те, що автобус виїхав на заборонений сигнал залізничного світлофора.

Інші пасажири автобуса вижили, бо, побачивши потяг, вийшли і намагалися виштовхати заглухлий транспортний засіб з колії перед зіткненням, але не змогли цього зробити.

Читайте також:
На Донеччині зіткнулися потяг та автобус із гірниками

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна