На Харківщині з гранатомета підбили позашляховик “Тойота”

 

На Харківщині невідомі з гранатомета обстріляли позашляховик 35-річного чоловіка.

Як повідомили у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області, 3 жовтня до Вовчанського відділу поліції надійшла інформація від жінки, яка близько 00:25 вона почула звук, схожий на постріл.

За відомостями поліції, під час перевірки інформації було встановлено, що в місті Вовчанськ на узбіччі виявлено пошкоджений термічною дією вогню автомобіль Toyota FJ Cruiser.
Досудовим розслідуванням встановлено, що 35-річний безробітний водій рухався по вулиці. Біля перехрестя почув вибух, яким пошкодило задню частину автомобіля, після чого зупинив автомобіль та залишив місце події.

На узбіччі експерти виявили фрагменти пускового пристрою гранатомета.

Водій не постраждав.

Слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України.

Вживаються заходи щодо встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння вищевказаного кримінального правопорушення.

Читайте також:
Затримали двох ображених, які обстріляли з РПГ будинок у мирній Костянтинівці

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна