У бойовиків “ДНР” великі втрати через провал у медзабезпеченні, – “ІС”

 

Російські “радники” в так званому “1-му армійському корпусі ДНР” констатують провальне забезпечення медико-санітарними засобами.

Як передає “Новинарня“, про це сказано у зведенні групи “Інформаційний спротив” 2 жовтня.

“Російські “радники” в “1 АК ДНР” констатують провальний рівень забезпечення медико-санітарними засобами (зокрема, індивідуальними аптечками, перев’язувальними засобами і кровоспинними препаратами й пристосуваннями) підрозділів окупантів на першій лінії.

Як стверджують “радники”, це є причиною високих санітарних втрат у лавах бойовиків, що посилюється низькою оперативністю евакуації поранених у місцеві лікувально-санітарні установи цивільної медичної мережі, на яку спирається вся система медико-санітарної допомоги в окупаційних корпусах”, – ідеться у зведенні.

“Радники” констатують, що в разі різкої активізації та ескалації бойових дій і, відповідно, різкого зростання кількості поранених, система, що працює зараз, може “просто впасти”, не впоравшись із потоком поранених”, – зазначають в “ІС”.

Читайте також:
Матіос назвав чисельність окупаційних військ на Донбасі та кількість зброї у них

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна