Прикордонний пес знайшов у Новотроїцькому арсенал зброї. ВІДЕО

 

На Донеччині правоохоронці виявили арсенал вибухівки, вогнепальної зброї та боєприпасів у смт Новотроїцьке Волноваського району.
Про це 21 вересня повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Зброя та вибухівка були виявлені в покинутій будівлі в Новотроїцькому в ході реалізації інформації оперативних підрозділів ДПСУ та за їх участі спільно зі співробітниками СБУ, Нацполіції та ДФС України в Донецькій області.

“Виявити вибухівку вдалося за допомогою службового собаки прикордонників. У сховку знаходилися боєприпаси російського виробництва. Зокрема в помешканні було знайдено тротил, 4 протитанкові міни, понад 200 патронів, 44 запали електродетонатори, 15 детонаторів для протитанкових мін, 7 ручних гранат та протитанкову керовану ракету тощо”, – йдеться в повідомленні.

Арсенал боєприпасів було передано представникам Національної поліції.

Крім того, до відділу поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.263 КК України (“незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами”).

Як відомо, селище Новотроїцьке розташоване впритул до лінії розмежування, за 3-4 км від окупованого “ДНР” Докучаївська.

Читайте також:
На Донеччині 60-річний чоловік закопав на городі арсенал гранат – “глушити рибу”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна