Рідні розшукують бійця 54-ї бригади, який востаннє виходив на зв’язок у серпні з Авдіївки

 

Родичі учасника бойових дій на сході України, який зник безвісти у серпні, просять допомогти в його пошуках.

Про це у “Фейсбуці” пише Марина Самарська.

За її словами, боєць 54-ї бригади Сергій Серебренніков (позивний “Комар”, народився 27 вересня 1988 року, мешканець міста Кам’янське Дніпропетровської області) останній раз виходив на зв’язок із рідними 10 серпня з Авдіївки.

При цьому його матері, яка намагається з’ясувати, що сталося з сином, у різних інстанціях дають різну інформацію, яка “не в’яжеться між собою ні за датами, ні по локаціях”.

Зі слів командира взводу, 28 серпня Серебренніков не сів у поїзд на станції по дорозі з Башкирівки в Широкий Лан, куди бійці супроводжували бойову техніку.

Працівниця штабу бригади розповіла, що Сергій не з’явився у військову частину 11 серпня.

У поліції родичам повідомили, що боєць нібито числиться загиблим від 14 серпня. А за інформацією Дніпропетровської військової прокуратури, він вважається зниклим безвісти від 10 серпня.

 

 

У зв’язку з такою плутаниною, всіх, хто має хоч якусь інформацію про Сергія, просять повідомити її за номером +38 063 241 99 60 (Марина Петеліна).

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна