Міноборони показало новий одяг для військових ЗСУ на зиму. ВІДЕО

 

Міністерство оборони продемонструвало зразки зимового одягу, якими забезпечать військовослужбовців Збройних сил України.
Про це йдеться в сюжеті “5-го каналу”.

У МОУ обіцяють, що одяг буде теплішим, ніж торік. Також передбачені додаткові деталі зимової військової форми. Наприклад, зимові куртки матимуть поліпшені утеплювачі. Будуть введені зимові флісові рукавиці із замшевими надолонниками і шарф-труба.

Крім того, додатково буде введено два комплекти теплої спідньої білизни для холодної погоди, три пари черевиків з високими берцями на різні пори року.
У зимовому взутті – покращена стійкість підошви до ковзання.

Загальна вартість одного зимового комплекту – близько 8 тис. грн.

При цьому в оборонному відомстві прийняли рішення зменшити терміни експлуатації польових костюмів, які видаються військовослужбовцям у зоні АТО.

“На сьогоднішній день комплект зимової форми одягу дозволить військовослужбовцю комбінувати наявні в нього обмундирування, білизну і взуття в залежності від погодних умов”, – заявив заступник начальника центрального управління речового забезпечення Тилу ЗСУ полковник Дмитро Кузнєцов.

В першу чергу зимова форма одягу надійде до військових частин, які виконують бойові завдання в районі проведення АТО. Слідом за ними зимовою формою будуть забезпечені військовослужбовці, що відновлюють боєздатність, і далі – частини в пунктах постійної дислокації.

Як повідомляла “Новинарня“, в Міністерстві оборони України планують завершити забезпечення військовослужбовців ЗСУ зимовим одягом до кінця вересня.

Читайте також:
Ще п’ять військових частин ЗСУ перейшли на нову систему харчування. ФОТОРЕПОРТАЖ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна