За минулий тиждень знищено 9 бойовиків, – ГУР

 

Протягом минулого тижня втрати бойовики “ДНР/ЛНР” втратили 9 осіб убитими і 17 – пораненими.
Як передає “Новинарня“, про це на брифінгу в понеділок, 28 серпня, повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

“За інформацією Головного управління розвідки Міноборони, підтверджено втрати противника за минулий тиждень, які склали дев’ять загиблих та 17 поранених окупантів. Найбільші втрати понесли так звана “3-тя бригада” і “9-й полк” російсько-окупаційних військ, які діють під Горлівкою та на Маріупольському напрямку відповідно”, – сказав полковник Мотузяник.

За його словами, також ГУР МОУ повідомляє, що на тимчасово окупованій території тривають навчання бойовиків, проводиться активна повітряна розвідка та не припиняється військове постачання з Росії.

“Минулого тижня на окупований Донбас прибуло три залізничних ешелони, які перевезли п’ять танків та 25 цистерн з паливом для ворожої військової техніки”, – розповів полковник Мотузяник.

Нагадаємо, з 25 серпня в зоні АТО проголошене так зване “шкільне перемир’я”.

Читайте також:
“Шкільне перемир’я” не запрацювало – біля Талаківки загинув боєць ЗСУ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна