Сель у Криму склав півтора десятка авто, як колоду карт. ВІДЕО

 

У п’ятницю, 18 серпня, в окупованому РФ Криму пройшли сильні зливи, які спричинили підтоплення, зсуви та затори на дорогах.

“У багатьох місцях дощ лив як з відра, тож зливові каналізації не справлялися – утворилися підтоплення по коліна, а в деяких місцях і по пояс. Біля Дачного, на трасі Грушівка-Судак, з гір на дорогу зійшли сильні потоки води разом із багнюкою, якими змило півтора десятка автомобілів та склало їх “паровозиком”, – йдеться у повідомленні ТСН.

Ніхто з 76 людей, які застрягли в цьому погодному заторі, не постраждав. Їх перевезли до санаторію, доки розчіпляли автомобілі один від одного та чистили дорогу від багнюки.

Також у Дачному підтопило 41 двір, де проживає понад 200 осіб. У селі Ярке Кіровського району водою залило 153 подвір’я. Евакуйовувати людей у цих населених пунктах не довелося.

На ранок суботи, 19 серпня, світла не було в шести населених пунктах, повідомили кримські надзвичайники.

Читайте також:
На тлі масових відключень електроенергії в Криму “згоріла” більшість генераторів

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.