В Одесі під тиском активістів скасували ще один концерт Лободи

 

Концерт співачки Світлани Лободи, запланований на 3 вересня в Одесі на стадіоні “Чорноморець” з нагоди Дня міста, скасований.
Про це повідомив організатор концерту Артем Вознюк.

“На жаль, практично з моменту початку рекламної кампанії почали надходити прямі погрози влаштувати безлад і звезти в Одесу групи іногородніх для вчинення протиправних дій стосовно жителів і гостей міста. Ці люди називають себе патріотами і активістами”, – написав Вознюк у “Фейсбуці”.

За його словами, “якщо патріотизм проявляється у киданні петард і димових шашок під ноги жінок і дітей, які прийшли на концерт, як це було у клубі “Ібіца”, якщо патріотизм чоловіків проявляється в боротьбі з дівчиною, артисткою, на концерти якої ходять десятки тисяч людей, то це виглядає дуже дивним. Я швидше назвав би це шантажем і свавіллям”.

“Безумовно, в цій обстановці загроз заворушень, а значить, небезпеки для одеситів, розуміючи стурбованість губернатора і голови поліції Одеської області, ми змушені скасувати це свято”, – підсумував Вознюк.

Як повідомляла “Новинарня“, 28 травня в Одесі місцеві праві активісти й ветерани АТО зірвали концерт Лободи, який повинен був відбутися в елітному нічному клубі “Ібіца” на березі Чорного моря.
Громадські активісти виступають проти концертів співачки, яка активно гастролює в країні-агресорі – РФ – та отримує російські премії.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна