На Одещині по-звірячому вбили матроса ВМСУ. У поліції інша версія

 

В Одеській області знайдений мертвим військовослужбовець Військово-морських сил ЗС України Арслан Шейхов.
Про це повідомила радник начальника Генерального штабу ЗСУ Олена Вербицька на своїй сторінці у “Фейсбуці”, зазначивши, що Шейхова “по-звірячому забили”.

За її словами, напередодні, 11 серпня, військовослужбовець, перебуваючи у законному звільненні, разом із родиною святкував удома 33-й день народження.

“Близько 19:00 до нього заїхав на власному автомобілі його знайомий громадянин Злий В. І. (1976 р.н.,) за кілька хвилин вони поїхали в невідомому напрямку”, – написала Вербицька й додала, що більше Шейхова ніхто живим не бачив.

Тіло військовослужбовця близько 23:50 знайшов біля воріт свого будинку місцевий лікар у селі Єгорівка (Роздільнянський район Одещини).

“Під час огляду тіла представниками Національної поліції було виявлено множинні садна на тілі та голові, переломи носа та черепа”, – зауважила радник начальника Генштабу.

Тіло військовослужбовця було доставлено до моргу міста Роздільна.

“За попередньою інформацією судово-медичного експерта місцевого моргу, смерть Шейхова настала у зв’язку із захльобуванням блювотною масою. Про вищезазначені тілесні ушкодження, які є несумісні з життям, навіть мова не йде!!!” – наголосила радниця.

Вербицька не виключає, що такий висновок експерта зумовлений, зокрема, тим, що знайомий військовослужбовця – колишній співробітник органів МВС.

Вона додала, що Злий, з яким поїхав військовослужбовець Шейхов, затриманий та перебуває в Роздільнянському ВП ГУ НП в Одеській області.

Користувач ФБ Дмитро Казмірчук у коментарях поширив фото (1, 2), які доводять побиття Шейхова.

Прес-центр командування ВМС України поширив з цього приводу повідомлення, в якому зазначено, що Арслан Шейхов – матрос.

“Обставини загибелі військовослужбовця з’ясовуються правоохоронними органами. Командуванням ВМС ЗС України встановлено взаємодію з Головним управлінням Національної поліції в Одеській області, яке тримає на контролі хід розслідування.
Розраховуємо на об’єктивні і неупереджені слідчі дії, що проводяться у зв’язку із загибеллю нашого бойового побратима”, – йдеться в повідомленні.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна