Мураєв звільнив з каналу NewsOne ведучого Миколу Вересня, який облив водою сепаратиста. ВІДЕО

 

Телеканал NewsOne, що належить екс-“регіоналу” Євгену Мураєву, припинив контракт із ведучим Миколою Вереснем, який у прямому ефірі вилив воду на проросійського політолога Олександра Семченка.
Про звільнення телеведучого Євген Мураєв повідомив у “Фейсбуці”.

“Менеджмент каналу прийняв рішення припинити контракт з ведучим, а гостей, що опустилися до істерики, в ефір тимчасово запрошувати не будуть”, – написав Мураєв увечері 4 серпня, коментуючи інцидент у прямому ефірі.

“Звичайно, і в тієї, і в іншої сторони знайдуться адвокати і люті симпатики. Тільки я теж ходжу в ефіри з дурними і неприємними людьми, іноді з ведучими – відвертими провокаторами, але поки ніхто не мав приводу звинуватити мене в хамстві або рукоприкладстві. Тому чудово розумію, що іншим чином вести себе можна. І потрібно”, – нардеп з “Опоблоку”.

Раніше стало відомо, що в ефірі інформаційного каналу NewsOne 3 серпня відомий український ведучий Микола Вересень під час суперечки в прямому ефірі хлюпнув водою в обличчя колишньому донецькому податківцю Олександру Семченкові, який називає себе політологом. Семченко на підвищених тонах просив “довести агресію Росії”, заявляв, що “Донбас змушений воювати за незалежність”, а українські військові “вбивають мирне населення”.
Облитий водою Семченко вилаявся і хлюпнув у відповідь водою у Вересня, але той ухилився.
Семченко заявив, що не піде зі студії, після чого і зовсім почав звертатися до телеведучого на “ти” на підвищених тонах.

Надалі Микола Вересень (Ситник) вибачився за свою поведінку, але тільки перед глядачами, оскільки не вважає себе винним перед Семченком.

Ведучий пояснив, що облив водою доктора політичних наук, оскільки не міг перервати занадто довгий монолог. “… Слова, які мені, та й багатьом українцям, не подобалися, про те, що росіяни не нападали, Крим російський, що винна Україна, а не сепаратисти. Для того, щоб все це вгамувати, я вилив воду, щоб людину заспокоїти”, – заявив Вересень.

“Я прошу вибачення у телеглядачів… Я просто виконував обов’язки ведучого – заспокоїти й охолодити атмосферу, яка була дуже гарячою. Кому яке моє пояснення подобається – нехай бере собі його на озброєння”, – зазначив ведучий.

“Те, що він зробив, як мінімум дисциплінарний проступок, який повинен бути покараний згідно з КЗпП”, – написав у свою чергу в соцмережі Семченко.

Читайте також:
Е-десятина: екс-регіонал Хомутиннік готовий жертвувати на потреби армії,
Мураєв – проти “войнушки”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна