Трамп сподівається, що підписаний ним закон про санкції не завадить врегулюванню в Україні

 

Президент США Дональд Трамп сподівається, що новий закон про санкції проти РФ не нашкодить спробам Америки і Європи врегулювати конфлікт на сході України.

Про це ідеться у заяві Трампа, опублікованій на сайті Білого дому.

“Моя адміністрація очікує від Конгресу, що він не використовуватиме цей закон із недоліками таким чином, щоб завадити нашій важливій роботі з європейськими союзниками із вирішення конфлікту в Україні”, – зазначив Трамп.

За його словами, реалізація закону “не повинна порушувати наших зусиль, спрямованих на те, щоб санкції не позначилися на американському бізнесі, на наших друзях і союзниках”.

Як інформувала “Новинарня“, президент Дональд Трамп у середу, 2 серпня, підписав закон про санкції проти Росії, КНДР та Ірану. Однак він стверджує, що закон має серйозні недоліки. Зокрема, тому, що він посягає на повноваження виконавчої влади.
Обидві палати Конгресу США підтримали законопроект “Протидія супротивникам Америки через санкції”. У ньому важливе місце відведене підтримці суверенітету і територіальної цілісності України, а також посиленню санкцій проти РФ.
Документ обмежує можливість Трампа знімати санкції з Росії, а також підтверджує дію обмежень, накладених минулою адміністрацією США.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна