Афганістан: терорист-смертник врізався в конвой НАТО

 

У південній афганській провінції Кандагар терорист-смертник 2 серпня врізався в конвой НАТО на машині, начиненій вибухівкою.

Про це повідомляє Al Jazeera.

“Приблизно в полудні замінований автомобіль атакував конвой іноземних сил у районі Даман в Кандагарі”, – заявив представник афганської поліції Зія Дуррані.

У своїй заяві Альянс підтвердив атаку на конвой в Афганістані та повідомив про втрати, проте не надав детальної інформації.

“Рішуча підтримка” (місія НАТО в Афганістані) підтверджує, що конвой НАТО був атакований сьогодні вдень у Кандагарі. Внаслідок атаки є втрати”, – йдеться у заяві.

Бойовики радикального ісламістського руху “Талібан” взяли на себе відповідальність за напад біля афганської розвідувальної бази швидкого реагування на території Шор-Андам в районі Даман.
За словами очевидців, внаслідок нападу згоріли два іноземних автомобілі.

Читайте також про інший теракт 2 серпня:
Теракт в афганській мечеті: не менше 30 загиблих

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна