АТО: з початку доби противник стріляв двічі з легкої зброї. Один боєць ЗСУ поранений

 

У неділю, 30 липня, в зоні АТО відмічається зменшення інтенсивності збройних провокацій з боку російсько-терористичних угруповань. З опівночі і до 18-ї години противник двічі порушив перемир’я, але одного військовослужбовця ЗСУ поранено.
Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у вечірньому зведенні.

“Близько 16-ї години бойовики зі стрілецької зброї відкрили вогонь по нашому опорному пункту в районі Мар’їнки, що на Маріупольському напрямку. Внаслідок цього обстрілу один український військовий отримав кульове поранення”, – сказано в повідомленні.

На Донецькому напрямку ворог із гранатомета бив по українських укріпленнях у Зайцевому.

Про обстріли з важких озброєнь не повідомляється.

“У той же час, незважаючи на відносне затишшя, сили АТО знаходяться на позиціях у повній бойовій готовності. Адже нерідко в темну пору доби незаконні збройні формування підступно збільшують свою активність”, – наголосили у штабі.

Нагадаємо, за минулу добу, 29 липня, зафіксовано 14 обстрілів один військовий ЗСУ загинув, дев’ять – поранено.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна