Студенти-артилеристи з РФ знову складають заліки на Донбасі

 

На Донбасі перебувають студенти-артилеристи з російського військового ВНЗ, які вже традиційно складають заліки у вигляді обстрілів української території.
Як передає “Новинарня“, про це йдеться у зведенні групи “Інформаційний спротив” 26 липня.

За даними “ІС”, із 17 липня тривають місячні табірні збори артилерійських підрозділів 1 АК “ДНР”, для участі в яких прибули групи слухачів Михайлівської військової артилерійської академії (Санкт-Петербург, РФ), загалом не менше 30 осіб.

“Згідно до вже усталеної практики, крім участі в табірних зборах, слухачі російської військової академії беруть участь у «практичних заняттях» – організації та здійсненні артилерійських ударів по позиціях українських військ і населених пунктах на підконтрольній Україні території”, – сказано в повідомленні.

“Інфоспротив” також зазначає, що на базу важкого озброєння 3-ї окремої мотострілецької бригади 1-го армійського корпусу в місто Горлівка з території Росії прибуло 15 російських БМП-3 зі складу ротної тактичної групи ЗС РФ, що перекидається на Донбас.

“Прибула в Горлівку ротна тактична група – зі складу 136 омсбр (в/ч 63354) 58-ї армії Південного військового округу ЗС Росії (м. Буйнакськ, республіка Дагестан)”, – уточнює розвідка.

Читайте також:
Російські інструктори формують в “ДНР” окрему танкову бригаду

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна