Мера Енергодара оголосили в розшук

 

 

Мера міста Енергодар Запорізької області Павла Музику оголосили в розшук.

Як повідомляє прес-служба обласної прокуратури, таке рішення ухвалено ще 21 липня.

“21.07.2017 міського голову Енергодара оголошено у розшук, та 24.07.2017 Енергодарською місцевою прокуратурою до суду направлено клопотання про зміну запобіжного заходу з особистого зобов’язання на тримання під вартою”, – йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, Музику було викликано 13 липня до місцевої прокуратури для проведення слідчих дій, але він не з’явився і про поважність причин неявки не повідомив. Під час допиту сусідів підозрюваного встановлено, що за адресою постійного проживання він тривалий час не з’являвся.

За підсумками допиту працівників виконкому Енергодарської міської ради встановлено, що мер перебуває у відпустці і точне місце перебування його невідоме.

Як відомо, 8 червня меру Енергодара Павлу Музиці вручили повідомлення про підозру в незаконному звільненні одного з керівників комунальних підприємств.
12 червня Енергодарський міський суд виніс ухвалу про застосування до міського голови Енергодара запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна