Бойовиків “ДНР” не випускають в Росію

 

Бойовиків “ДНР”, які хочуть потрапити до Росії через неконтрольовану Україною ділянку кордону, не пропускають російські прикордонники.

На ділянці кордону в ОРДО (пункт пропуску “Успенка”) співробітниками Прикордонної служби ФСБ РФ проводяться фільтраційні заходи відносно осіб, які проходили службу в підрозділах терористичних організацій “ДНР/ЛНР” і намагаються виїхати на територію Росії. Про це у зведенні 26 липня повідомляє група “Інформаційний спротив”.

“Особи, які причетні до НЗФ і не мають паспорту громадянина РФ (місцеві бойовики), на територію Росії не допускаються, їх змушують повертатися, в окремих випадках після ідентифікації такі бойовики затримуються і за ними прибувають співробітники МДБ ДНР”, – ідеться у зведення.

“Бойовиків із паспортом РФ (російські найманці) затримують співробітники ФСБ РФ і вивозять в напрямку території РФ”, – повідомили в “ІС”.

Читайте також:
В “ДНР” змушені забирати на фронт своїх поліцейських, ті обурені

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна