Полторак доручив розібратися з пораненням оператора на навчаннях резерву в Кривому Розі

 

Міністр оборони Степан Полторак призначив службове розслідування через поранення працівника ЗМІ під час військових навчань резервістів у Кривому Розі.
Про це Полторак повідомив у “Фейсбуці” 25 липня.

“Щойно розглянуто звернення журналістів та громадських діячів у зв’язку з отриманням поранення представника ЗМІ В’ячеслава Волка.

Генеральному штабу ЗС України дано окреме невідкладне доручення щодо організації вивчення фактів, викладених у зверненні, вирішенні зазначених проблемних питань у відповідності до чинного законодавства. Окрім цього, начальнику Департаменту медичного забезпечення Міністерства оборони України поставлено завдання терміново вивчити питання щодо надання допомоги в лікуванні та забезпеченні ліками В’ячеслава Волка”, – написав міністр.

Як писала “Новинарня“, 6 липня в Кривому Розі під час військових навчань біля районної адміністрації був поранений оператор місцевого інформаційного порталу В’ячеслав Волк (Вовк).
Поліція затримала військовослужбовця Збройних сил, який з необачності під час навчань підстрелив оператора, що погодився зіграти роль порушника громадського порядку.
Поліція повідомляла, що військовослужбовець резерву незаконно придбав бойову зброю, носив та зберігав її без передбаченого законом дозволу.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна