Електрику для ДФС поновили, Авдіївка буде з водою

 

Ремонтні бригади відновили лінії електропередач, що живлять Донецьку фільтрувальну станцію.
Відтак постачання води в Авдіївку очікується наступного ранку (25 липня), а повне відновлення водопостачання – до вечора 25 липня. Про це повідомив глава військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка Павло Малихін.

“ЛЕП, що живлять Донецьку фільтрувальну станцію, відновлено. Протягом години ДФС вже буде з живленням. Ремонтні бригади станції прибудуть туди пізніше. Відповідно, постачання на Авдіївку очікуємо вже вранці, а повне відновлення водопостачання завтра ближче до вечора”, – написав Малихін у “Фейсбуці” вдень у понеділок, 24 липня.

За його даними, протягом вівторка населення буде користуватися запасами резервуару чистої води.

Як повідомляла “Новинарня“, 22 липня внаслідок обстрілів сталося пошкодження лінії електропередач, що призвело до припинення електропостачання ДФС, яка централізовано забезпечує водою Авдіївку, окуповану Ясинувату, частину Донецька та ін.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна