Поліцію Донеччини очолив Невгад без житла. Аброськін пішов на підвищення

 

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков призначив першим заступником голови Національної поліції України В’ячеслава Аброськіна, який досі був керівником Головного управління поліції в Донецькій області – заступником голови Нацполіції.

Про це глава МВС повідомив на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Гідний офіцер, з перших днів війни працює на Україну в найгарячіших точках. Патріот до мозку кісток. За фактом його роботи терористами за його голову оголошена нагорода. У підзвітній В’ячеславу Васильовичу Донецькій області – один із найнижчих по країні рівнів злочинності – і це в прифронтовій області”, – написав Аваков.

Натомість головою ГУ Нацполіції Донецької області призначений полковник Віталій Невгад, досі – заступник начальника Головного управління – начальник слідчого управління обласної поліції Донеччини.

Як видно з електронної декларації Невгада за 2016 рік, постійне місце його проживання – тепер Маріуполь, раніше – Біла Церква на Київщині.
У Білоцерківському районі його дружина Ніна має земельну ділянку на 12 соток, така ж ділянка записана на Невгада в Києвом-Святошинському районі, в Білій Церкві – гараж.
Торік житла і транспорту родина не декларувала.
За 2016 рік у Ніни невгад з’явилося авто Nsssan X-Trail 2006 року випуску всього за 41,3 тис. грн.
Невгад отримав за рік в ГУ НП Донеччини 240147 грн., його грошові активи становлять 35 тис. доларів готівкою і 26 тис. грн.

Як писала “Новинарня“, в березні 2016 року міністр Аваков підписав наказ про призначення генерала поліції третього рангу Аброськіна на посаду заступника керівника Нацполіції – керівника Головного управління поліції в Донецькій області.
До війни він працював у міліції Севастополя.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна