Поліція Донеччини відпустила затриманого “бойовика п’яти банд” Абрека, – Мосійчук

 

Правоохоронці відпустили бойовика на прізвисько “Абрек”, якого 16 липня затримали у Дружківці на Донеччині.
Про це на своїй сторінці у “Фейсбуці” заявив народний депутат, перший заступник голови парламентського Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Ігор Мосійчук.

“Затриманий, але не арештований, а відпущений на волю!” – написав він.

Парламентарій повідомив, що 33-річного бойовика звати Денис Бочаров. Він 2014 року відправився в окупований Донецьк, де приєднався до терористів.

“Спершу «Абрек» Бочаров воював у складі Слов’янського батальйону, що базувався в Моспиному, з осені був переведений у Фащівку, а потім в Нікішине, де протягом 10 днів брав безпосередню участь в бойових діях проти українських Збройних сил. Після цього перейшов до батальйону «Восток» і в його складі воював в Пісках”, – написав Мосійчук.

Він оприлюднив фото бойовика.

Як писала “Новинарня“, раніше про затримання в Дружківці бойовика “Абрека”, який воював у п’яти бандформуваннях, повідомляла прес-служба ГУ Нацполіції Донеччини.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна