Під Зайцевим загинув сержант із Жовкви Володимир Турчин

 

Названо ім’я бійця Збройних сил України, який вранці 12 липня був поранений внаслідок обстрілу бойовиками українських позицій в районі Зайцевого та помер у шпиталі. Це 27-річний контрактник, сержант ЗСУ Володимир Турчин із міста Жовква Львівської області.
Як інформує “Новинарня“, про це повідомив депутат Жовківської міської ради Ігор Муравський.

“Сьогодні Жовква втратила свого сина і захисника Турчина Володимира Богдановича”, – написав Муравський у “Фейсбуці”.

Депутат процитував сповіщення про обставини поранення і смерті земляка:

“12.07.2017 р. близько 05.10 з боку російсько-терористичних військ було здійснено обстріл по позиціям із застосуванням БМП-1, стрілецької зброї. Під час зміни вогневої позиції та переміщення в укриття було поранено сержанта ТУРЧИН Володимира Богдановича., який виконував бойове завдання. Сержант ТУРЧИН В. Б. перебував в бронежилеті та кевларовому шоломі. Було надано першу медичну допомогу. Військовослужбовець доставлений до 65 мобільного шпиталю в/ч пп В2102, де приблизно о 8 год 30 хв 12.07.2017 року від отриманих поранень помер”.

Зазначається, що Володимир Турчин був номер обслуги 2-го гранатометного відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки 2-го гірсько-піхотного батальйону військової частини польова пошта В64814, 12.05.1990 року народження.

За мобілізацією – з 18.03.2014 – проходив службу в Жовківському РВК на посаді начальника служби захисту інформації.
На контракті – з 31.05.15 року, призваний Жовківським РВК Львівської області. 

Не одружений.

Як повідомляла “Новинарня“, 12 липня зранку внаслідок ворожого обстрілу українських позицій в районі Зайцевого (ОТУ “Донецьк”) було важко поранено одного з бійців Збройних сил України. Від несумісних з життям поранень він помер у лікарні Бахмута.

Читайте також:
Бойові втрати червня: імена й портрети загиблих героїв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна