Євродепутати відвідали розбомблене Широкине

 

Група депутатів Європарламенту в неділю, 9 липня, відвідала Донецьку область, де вони на власні очі змогли побачити наслідки військової агресії Росії.
Про це повідомила перший заступник голови ВР Ірина Геращенко.

“Сьогодні зону АТО відвідує європейський десант. Делегація європарламентарів у складі співголови Парламентського комітету асоціації між Україною та ЄС Даріуша Росаті та його колеги Міхаеля Галера відвідала Широкине (яке неможливо відновити і відбудувати)”, – написала віце-спікер у “Фейсбуці”.

Після цього делегація європарламентаріїв вирушила до прифронтового Маріуполя, де поспілкувалася з переселенцями, що були змушені покинути свої домівки внаслідок бойових дій та окупації ОРДЛО, та морськими піхотинцями, що обороняють південну частину фронту.

Також у програмі був візит у Волноваху, на КППВ (контрольний пункт в’їзду-виїзду) на лінії розмежування та інші об’єкти.

У поїздці колег із ЄС супроводжували народні депутати Марія Іонова, Ірина Фриз та Микола Княжицький.

Геращенко зазначила, що українські депутати в ПАРЄ роблять все можливе, аби якомога більше європейських партнерів побачили наслідки російської гібридної війни проти України і усвідомили брехливість і небезпечність путінського режиму.

Читайте також:
Єврокомісар Ган прилетів у Маріуполь

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна