Путін збільшив розміри “вільної економічної зони” в окупованому Криму

 

Президент Росії Володимир Путін підписав федеральний закон “про включення внутрішніх морських вод і територіального моря РФ” уздовж прибережної лінії окупованого Криму до складу так званої “вільної економічної зони регіону”. Про це повідомляє ТСН з посиланням на російські ЗМІ.

“Новий закон розміщений в суботу (1 липня) на офіційному порталі правової інформації.
В жовтні 2016 року уряд Росії схвалив проект змін до закону, що розширює кримську вільну економічну зону. Держдума прийняла закон 21 червня 2017 року, Рада Федерації РФ схвалила документ 27 червня”, – йдеться в повідомленні.

Уряд РФ передбачав, що включення вод поблизу окупованого Криму до складу “вільної економічної зони сприятиме збільшенню кількості осіб, які бажають отримати статус учасника вільної економічної зони, і залученню додаткових інвестицій в економіку регіону”.

Як повідомляла “Новинарня“, у липні 2016 року Путін ліквідував “Кримський федеральний округ” та відправив “губернатора” Севастополя до Сибіру.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна