Із полоненим росіянином з-під Жолобка працює СБУ

 

Бійці Збройних сил України передали співробітникам Служби безпеки громадянина Російської Федерації та ще трьох осіб, яких затримали після бойового зіткнення поблизу села Жолобок Слов’яносербського району Луганщини.
Про це прес-центр СБУ поінформував удень 29 червня.

Слідчі СБУ відкрили кримінальне провадження за ст. 258-3 Кримінального кодексу України – “участь у терористичній організації”.

У відомстві наголошують, що в інтересах слідства поки не коментуватимуть подробиці справи.

Як повідомляла “Новинарня“, 24 червня в зоні АТО військовими 93-ї бригади ЗСУ було знешкоджено диверсійно-розвідувальну групу противника. Двох бойовиків було вбито, в тому числі громадянина РФ, чотирьох узято в полон.
ЗМІ вже наступного дня повідомляли, що полонені передані в СБУ.

Ворожою ДРГ керував кадровий російський офіцер капітан Олександр Щербак із Кірова. Серед інших у полон до ЗСУ потрапив російський військовослужбовець-контрактник Віктор Агєєв з Алтаю.
У міноборони РФ заявили, нібито він звільнився із ЗС Росії у 2016 році.

Читайте також:
Розвідгрупу “ЛНР” ліквідували не ножами, а стрілецькою зброєю,
– комбриг 93 омбр

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна