Мінінформ оприлюднив список 20 “сепарських” сайтів, які слід заблокувати

 

Міністерство інформполітики опублікувало список сайтів, які рекомендує заборонити в Україні через загрозу державній безпеці.

“Напрацьовано робочою групою при МІП під керівництвом заступника міністра Дмитра Золотухіна та розглянуто експертною радою при відомстві, передано до СБУ”, – сказано на сайті відомства.

До переліку увійшли 20 сайтів, які “містять інформацію, що має ознаки такої, що заборонена до розповсюдження нормами українського законодавства”.

Список:

1. rusvesna.su

2. rusnext.ru

3. news-front.info

4. www.novorosinform.org

5. nahnews.org

6. antifashist.com

7. antimaydan.info

8. lug-info.com

9. novorossia.today

10. comitet.su

11. novoross.info

12. freedom.kiev.ua

13. www.politnavigator.net

14. odnarodyna.org

15. www.zasssr.info

16. ruspravda.info

17. on-line.lg.ua

18. www.ruscrimea.ru

19. c-pravda.ru

20. 1tvcrimea.ru

“Ми запропонували свій перелік сайтів, доступ до яких потрібно заборонити в Україні”, – зазначав раніше 19 червня глава Мінінформполітики Юрій Стець, маючи на увазі інші санкції порівнено із забороною Радбезом “Вконтакте”, “Одноклассников”, “Яндекса”, Mail.ru тощо.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна