Бої за Жолобоцький плацдарм: 11 бойовиків убито, – штаб АТО

 

Упродовж дня 7 червня бойовики “ЛНР” намагалися захопити опорні пункти ЗС України через розширення плацдарму поблизу села Жолобок на Луганщині, але зазнали суттєвих втрат.
Про пізно ввечері інформує прес-центр штабу АТО.

“Ворог застосовував важку артилерію, міномети. З напрямку тимчасово окупованого населеного пункту Фрунзе по українських позиціях з 14.20 і до 21-ї години вів обстріл ворожий танк. Зазначені дії відбувалися на тлі зухвалої інформаційної інтервенції у медійний простір. Вже традиційно головним інформаційним приводом було голослівне звинувачення української армії в наступі на даному напрямку”, – ідеться в повідомленні.

Наразі всі спроби ворога захопити наші позиції відбиті, противник отримав гідну відповідь, зазначили у штабі.

За офіційними даними, станом на 22:00 втрати бойовиків складають 25 осіб, з них 11 вбитих.

“Очевидці повідомляють про те, що в окупованому м. Стаханові (укр. Кадіївка) розгорнуті мобільні операційні, довгоміри для вивезення тіл загиблих та спостерігається інтенсивний рух машин швидкої допомоги”, – повідомили в штабі АТО.

Читайте також:
У середу на Луганщині вже сім воїнів поранені, один загинув, збито БПЛА
і готується відбиття наступу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна