СБУ заборонила в’їзд Михалкову, Говорухіну, Задорнову, Паніну та іншим російським “зіркам”

 

Служба безпеки заборонила в’їзд до України ще кільком російським культурним діячам, серед яких Надія Бабкіна, Леонід Ярмольник, Микита Михалков, Станіслав Говорухін, Михайло Задорнов. Про це повідомила громадянська організація “Відсіч”.

“Ми домоглися від СБУ заборони на в’їзд таким “зірковим” артистам-рашистам, як Нікіта Міхалков, Станіслав Говорухін, Надєжда Бабкіна, Міхаіл Задорнов, Ірина Алфьорова, Алєксєй Панін, Леонід Ярмольник. Ба більше, згідно з нашими вимогами, СБУ звернулося до Мінкульту, який тепер має внести цих рашистів до Переліку осіб, які загрожують нацбезпеці. Чекаємо негайної реакції Міністерства культури України”, – йдеться у повідомленні “Відсічі” у “Фейсбуці“.

Організація оприлюднила відповідь СБУ на заяви з цього приводу.

Зазначається, що внесення цих осіб до “чорного списку” дозволить прибрати продукт із їх присутністю з українських екранів.

Водночас, за даними “Відсічі”, до такого “чорного списку” відмовилися внести таких осіб, як Олександр Панкратов-Чорний, Геннадій Хазанов, Лоліта Мілявська, Федір Добронравов.

Читайте також:
В Україну не пустили співачку Лоліту Мілявську, яка забула українську мову

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна