Генпрокурор анонсував подання у ВР про позбавлення недоторканності трьох нардепів

 

Генеральна прокуратура підготувала подання до парламенту на дання згоди на притягнення до відповідальності ще трьох народних депутатів. Про це повідомив у п’ятницю, 19 травня, генпрокурор Юрій Луценко.

“В ході спільної перевірки поданих електронних декларацій ГПУ, САП та НАБУ до Верховної Ради України підготовлені подання на зняття депутатської недоторканності з народних депутатів Геннадія Бобова (ст. 212, 366 прим 1 КК України), Євгена Дейдея (ст. 368 прим 2 КК України) та Андрія Лозового ( ст. 212, 368 прим 2 КК України)”, – написав він у “Фейсбуці”.

Відповідно до заяви Луценка, Бобова з партії “Відродження” підозрюють в ухиленні від сплати податків та декларуванні недостовірної інформації, Дейдея з “Народного фронту” – у незаконному збагаченні, а Лозового (Радикальна партія) – у незаконному збагаченні та ухиленні від сплати податків.

Читайте про наміри ГПУ в лютому:
Луценко готує подання до ВР щодо несплати податків трьома депутатами. ІМЕНА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна