“Яндексу” в Україні заблокували рахунки

 

Компанія “Яндекс” розіслала своїм партнерам в Україні повідомлення, в якому стверджує, що не може перерахувати кошти на рахунки своїх партнерів. Про це повідомили у прес-центрі компанії в коментарі Еспресо.TV.

“Компанія повідомляє про те, що не може перерахувати кошти на рахунки партнерів”, – відзначили в “Яндекс. Україна”.

В офісі компанії пов’язують блокування доступу до рахунків з указом президента України Петра Порошенка, яким він ввів в дію рішення Ради національної безпеки та оборони країни про розширення санкцій відносно російських юридичних і фізичних осіб.

У “Яндексі” відзначили, що “швидко вирішити проблему не виходить”, хоча компанія продовжує шукати “легальні рішення для переказу коштів і продовження співпраці”, щоб оплатити рахунки.

Читайте також:
Спрут «Яндекс». Москва не шкодує коштів,
щоб заманити українців у свою інтернет-пастку

Мобільні оператори України вже виконують указ президента
про блокування соцмереж РФ

Як повідомляла “Новинарня“, президент України Петро Порошенко 15 травня ввів у дію рішення РНБО про санкції проти соціальних мереж “ВКонтакте” і “Одноклассники”, а також компаній “Мейл.ру”, “Яндекс” та їхніх сервісів. Доступ до цих сайтів заборонено наразі на три роки.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна