Аваков помилився. Провокатора зі сцени Євробачення Седюка суд відпустив під особисте зобов’язання

 

Провокатору Віталію Седюку, який оголив сідниці на сцені “Євробачення” під час фіналу 13 травня, Дніпровський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Про це передає “Новинарня” з посиланням на “Еспресо ТВ”.

Також суд за підсумками засідання 15 травня поклав на підозрюваного обов’язок з’являтися за викликом до органів досудового слідства, здати на зберігання документи на виїзд за кордон, повідомляти про зміну місця проживання тощо.

Прокуратура просила саме про особисте зобов’язання як запобіжний захід.

На суді прокурор заявив, що про ув’язнення Седюка взагалі не йдеться.

“Дана стаття не передбачає позбавлення волі. У зв’язку з цим ми не могли просити про такий запобіжний захід, як арешт”, – сказав представник обвинувачення.

Віталій Седюк на суді заявив, що своїм вчинком хотів привернути до себе увагу. Він підкреслив, що пройшов через усі кордони МВЦ без квитка й акредитації. А вчинив хуліганський акт поруч із Джамалою, бо саме вона виступала на малій сцені, поруч із якою він перебував.

“Я поважаю закон, я можу “чудити” на сцені, але за сценою я слухняний. Старше покоління мене критикувало, молодші підходило зі мною фотографуватися. Комусь я подобаюсь, комусь ні, всім подобатися не можу. Якщо я перевірю пошту, у мене буде там 200-300 запитів на інтерв’ю, я можу дати двом каналам і запропонувати, щоб мені заплатили, і вони заплатять. Але я за це (провокації) гроші ніколи не брав. Я на цьому не заробляю”, – сказав на суді Седюк, якого цитує канал “112”.

Читайте також:
Україна організувала Євробачення на найвищому рівні,
– керівник конкурсу на зустрічі з Порошенком

Як писала “Новинарня“, в ході фінального шоу “Євробачення” стався скандальний інцидент: під час виступу української співачки Джамали, подіум для якої розташували посеред глядацького залу, молодий чоловік з австралійським прапором вискочив до артистки, оббіг навколо неї, пританцьовуючи, і спустив перед телекамерами штани, після чого був нейтралізований охоронцем.
Хуліганом виявився колишній тележурналіст Віталій Седюк. Його затримали правоохоронці.

Віталій Седюк народився в 1988 році, житель Борисполя Київської області. Свого часу працював на каналі “1+1”.
З 2012 року неодноразово влаштовував провокації зі світовими зірками, зокрема Кім Кардашьян, Адель, Мадонною, Уіллом Смітом,  Леонардо Дікапріо та іншими, був затриманим.

Глава МВС Арсен Аваков лякав Седюка 5 роками ув’язнення та гомосексуальною розправою в СІЗО.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна